Opinia Timisoarei

Accident pe o strada intens circulata din Timisoara, provocat de un sofer de 78 de ani. A fost ranit. Video

TIMISOARA. Impact puternic si trafic dat peste cap la Timisoara. Doua masini s-au izbit miercuri dimineata pe Calea Martirilor.

CITESTE SI: Soferii vor avea interzis cu masinile pe liniile de tramvai pe langa Piata Badea Cartan, din iunie, si vor fi montati stalpisori. Primaria Timisoara anunta ca reconfigureaza zona 

Cele doua autotuisme au blocat complet sensul de circulatie spre Giroc, iar soferul de 78 de ani care a provocat accidentul a fost ranit si a ramas captiv in masina.

VIDEO: George Stefanita

Au intervenit pompierii cu un echipaj de descarcerare. Ranitul a fost predat mai apoi medicilor de pe ambulanta si transportat la spital.

Politistii urmeaza sa stabileasca cauzele exacte ale producerii accidentului.

Un bărbat, în vârstă de 78 de ani, a condus un autoturism pe Calea Martirilor din Timișoara, pe banda 1, dinspre strada Alexandru Averescu spre Dr. Ioan Mureșan, iar la un moment dat a efectuat manevra de întoarcere, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar pe banda 2, având aceeași direcție de deplasare, condus de un bărbat, în vârstă de 31 de ani.

În urma impactului, bărbatul, în vârstă de 78 de ani, a fost rănit și transportat la spital.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentantii  IPJ Timis.

Exit mobile version