Opinia Timisoarei

Accident pe o strada intens circulata din Timisoara. Pieton lovit de o masina

TIMISOARA. Accident joi dimineata la Timisoara, pe o strada aglomerata, unde un barbat a fost izbit de o masina.

CITESTE SI: Teribil accident de pe soseaua Timisoara – Sannicolau Mare, soldat cu 2 morti si 5 raniti, intre care si un bebelus. Foto si video

S-a intamplat pe Stan Vidrighin, pe sensul de circulatie catre AEM. Un barbat s-a avantat sa treaca strada printr-o zona in care nu era trecere de pietoni. A trecut cu bine de prima banda, insa pe cea de-a doua a fost lovit de o masina si trantit pe asfalt.

La fata locului a ajuns un echipaj al Ambulantei, care l-a preluat pe barbat si l-a transportat la spital, dar si politistii.

O femeie in varsta de 54 de ani a condus un autoturism pe strada Stan Vidrighin dinspre strada Stefan cel Mare catre Cerna, iar la un moment dat, pe banda 2, a surprins si accidentat un pieton, un barbat in varsta de 75 de ani, angajat in traversarea strazii prin loc nepermis. In urma impactului, pietonul a fost ranit si transportat la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Soferita a fost testat de politisti si cu aparatul etilotest, care a aratat ca femeia nu consumase bauturi alcoolice.

Exit mobile version