Opinia Timisoarei

Accident pe o sosea din Timis. O soferita a lovit cu masina o batrana si a fugit ca o lasa

TIMIS. A izbit cu masina o batrana care mergea regulamentar pe marginea drumului si, in loc sa opreasca si sa-i acorde primul ajutor, a calcat pedala de acceleratie si a disparut in noapte.

CITESTE SI: Chiote de copii rasuna pe toate ulitele in mai multe comune, nu prea aproape de Timisoara. Topul localitatilor cu cei mai multi tineri din Timis. Primar: ‘Ii incurajam sa se iubeasca si sa faca copii’ 

Este fapta unei soferite din Lugoj care a dat bir cu fugitii fara sa-i pese de soarta celei pe care o lovise.

Accidentul s-a petrecut aproape de Traian Vuia. Un trecator a gasit-o pe femeie zacand pe marginea drumului si a dat alarma.

Cand si-au dat seama ce s-a intamplat, politistii au intrat in alerta. Au verificat cu mare atentie locul accidentului si au adunat probe, apoi au scotocit zona in cautarea soferului fugar.

Operatiunea de identificare a autoturismului s-a desfasurat ca la carte, astfel ca a doua zi dimineata, masina a fost descoperita pe o strada din Lugoj, iar proprietarii au fost luati la intrebari, noteaza lugojinfo.ro.

O femeie a recunoscut in cele din urma ca ea a condus autoturismul si a sustinut ca a fugit din cauza ca s-a speriat.

Batranica lovita de autoturism a suferit o fractura la una dintre maini, intrucat in urma impactului a fost azvarlita la cativa metri de sosea.

Cercetarile au scos la iveala ca batrana se deplasa regulamentar pe marginea drumului, pe acostament.

Oamenii legii o cerceteaza acum pe soferita pentru vatamare corporala din culpa si fuga de la locul accidentului.

Exit mobile version