Opinia Timisoarei

Accident pe calea ferata in Timis, al treilea in ultimele zile. Un tren a izbit in plin un TIR. Video

TIMIS. Circulatie feroviara si rutiera intrerupte in urma unui accident care a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferata in Timis. Este al treilea intr-o saptamna, dupa cele de la Peciu Nou si Remetea, primul soldandu-se cu un mort, iar al doilea cu un ranit grav.

CITESTE SI: Accident violent langa Timisoara. Masina izbita de tren, sofer mort. Foto

CITESTE SI: Accident langa Timisoara. Masina izbita de o locomotiva, sofer incarcerat. Foto

De asta data, accidentul s-a petrecut intre localitatile Comlosu Mare si Teremia Mare.

Soferul tirului, incarcat cu produse alimentare, care circula spre Teremia s-a avantat peste calea ferata, fara sa tina seama de Crucea Sfantului Andrei, si a vazut prea tarziu trenul care se apropia. Remorca mastodontului a fost lovita in plin de garnitura, tarata si aruncata langa linii.

In tren se aflau un singur pasager si doi mecanici. Niciunul dintre ei nu a fost ranit, si nici soferul autocamionului.

Un barbat in varsta de 53 de ani a condus un autotren pe DN 59C dinspre Comlosu Mare spre Teremia mare, iar la trecerea la nivel cu calea fderata nu a respectat semnificatia indicatorului stop si a intrat in coliziune cu un tren de persoane, condus de un barbat in varsta de 58 de ani. In urma impactului au rezultat doar pagube materiale„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Atat mecanicii trenului cat si soferul tirului au fost pusi sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause.

Circulatia trenurilor, dar si cea a autovehiculelor in zona a fost blocata, iar situatia va ramane la fel pe durata noptii. Reprezentantii DRDP Timisoara recomanda o ruta ocolitoare prin Gottlob.

La trecerea la nivel cu calea ferata, un autotren nu s-a asigurat si a intrat in coliziune cu trenul. Nu sunt victime, dar circulatia rutiera este inchisa. Se circula pe ruta ocolitoare, prin Gottlob. Se estimeaza reluarea circulatiei in conditii normale in jurul orei 06:00, 4 februarie„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Foto: DRDP Timisoara

Video: Valer Rus

CITESTE SI: Un taximetrist cu alcoolemie de 1,22 la mie a produs un accident in lant la Timisoara. Oameni raniti. Video 

 

Exit mobile version