Opinia Timisoarei

Accident pe calea ferata. Combina agricola izbita de tren

Grav accident, marti dimineata, intr-o localitate din Arad. Un utilaj agricol a fost lovit de tren la o trecere peste calea ferata aflata in camp, la Secusigiu.

CITESTE SI: Politistii vor sa se ‘pazeasca’ mai bine de infractori si sa scada facturile la curent si incalzire, la Timisoara. Se modernizeaza sediul IPJ Timis cu 4 milioane de euro

Cel care conducea combina, un barbat de 62 de ani, a fost ranit si a ramas captiv in cabina utilajului.

Pompierii din Arad au intervenit rapid cu o autospeciala de descarcerare si una de stingere. Salvatorii au reusit sa-l recupereze pe barbat din combina si l-au incredintat medicilor de pe Ambulanta care l-au transportat de urgenta la spital.

Calatorii din tren au coborat singuri din vagoane si niciunul nu a fost ranit in urma impactului.

Un barbat de 62 de ani, din Secusigiu, în timp ce conducea un utilaj agricol pe un drum din afara localității, a fost acrosat de un tren care circula din direcția Sânicolau Mare-Arad.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului utilajului agricol, care a fost transportat la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul alcooltest a mecanicului locomotivei a rezultat că acesta nu consumase alcool, iar șoferului utilajului agricol urmează a-i fi recoltate probe biologice, acesta neputând fi testat cu aparatul alcooltest.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Arad într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Exit mobile version