Opinia Timisoarei

Accident pe autostrada Timisoara – Arad! Un barbat a fost grav ranit in timp ce impingea o platforma FOTO

TIMISOARA. Accident neobisnuit pe autostrada Timisoara – Arad, imediat dupa Giarmata. Un Citroen inmatriculat in Irlanda se deplasa in directia Arad, avand atasata o platforma, pe care transporta un jeep.

La un moment dat, platforma a intrat in balans iar soferul nu a mai putut controla vehiculul, oprind de urgenta. Numai ca platforma a ajuns pe banda a doua si, practic, intreg sensul autostrazii catre Arad a fost blocat de masina si platforma.

In urma incidentului, unul dintre pasageri a facut imprudenta de a incerca sa mute platforma din drum, fara sa se asigure ca autovehiculul este semnalizat corespunzator.

Astfel, barbatul  a fost surprins de un autoturism Volkswagen, inmatriculat in Bulgaria, care venea din spate si mergea si el catre Arad. Soferul nu a avut timp sa franeze si a izbit in plin platforma, cu tot cu barbatul care se chinuia sa o impinga.

Un martor a scapat ca prin minune teafar si nevatamat dupa ce a sarit balustrada de protectie de la marginea autostrazii

In urma impactului violent, omul care se straduia sa degajeze drumul a fost grav accidentat, fiind prins intre masini. Un alt conducator auto care se oprise sa vada ce s-a intamplat si sa dea o mana de ajutor a scapat ca prin minune. In clipa in care Volkswagenul se apropia amenintator, acesta a sarit pur si simplu balustrada de la marginea autostrazii si s-a aruncat in santul de langa sosea. Acesta a dat alarma la 112.

Soferul bulgar care a izbit platforma si pasagerul nu a fost ranit. Masina insa i-a fost si lui avariata.

La fata locului au sosit imediat echipaje ale salvarii si Politiei Rutiere, precum si pompierii care au indepartat masinile din autostrada pentru a debloca traficul.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version