Opinia Timisoarei

Accident. Muncitori ingropati sub un mal de pamant care s-a prabusit peste ei, in vestul tarii

Teribil accident de munca, sambata, in vestul tarii. Trei muncitori au fost prinsi sub un mal de pamant care s-a prabusit peste ei

CITESTE SI: Strigat de ajutor. E nevoie urgenta de sange pentru un copilas de 6 ani, internat la spital in Timisoara 

Totul s-a petrecut langa Petrosani, in zona Pestera Bolii, din judetul Hunedoara, una dintre victime fiind declarata decedata. Pompierii actioneaza pentru scoaterea de sub pamant a celorlalti doi muncitori.

La locul accidentului au fost deplasate doua autospeciale de stingere cu module de descarcerare si o ambulanta SMURD, precum si cu un excavator si o macara. De asemenea, a fost alertat un echipaj de salvatori care actioneaza cu un container multirisc (cu accesorii de descarcerare grea, asigurare si stabilizare, care permit derularea misiunilor de cautare-salvare in medii greu accesibile).

CITESTE SI: Retea de droguri la Timisoara, nimicita in cel mai important moment. Ce s-a intamplat la sedinta traficantilor Video 

Pompierii intervin pentru recuperarea oamenilor. Acestia lucrau la un pod de cale ferata cand s-a produs accidentul.

Reprezentantii ITM spun ca este vorba de un accident colectiv de munca si vor deschide o ancheta.

UPDATE: La aproximativ cinci ore de la momentul in care a avut loc accidentul de munca, trupurile fara viata ale celor trei muncitori au fost scoase de echipajele de interventie.

Exit mobile version