Opinia Timisoarei

Accident mortal pe trecerea de pietoni in Timisoara. Tanar de 19 ani, spulberat de o masina si aruncat la 20 de metri. Video

TIMISOARA. Grav accident duminica seara pe una dintre cele mai circulate strazi din Timisoara. Un tanar a fost spulberat de o masina pe Calea Aradului.

CITESTE SI:Accident violent langa Timisoara. Motociclist zdrobit de o masina si aruncat 10 metri. Foto si video 

Accidentul s-a petrecut chiar pe trecerea de pietoni din dreptul unui supermarket. Soferul de 21 de ani al unui Audi cu numere de Gorj, student in Timisoara, la Politehnica, l-a observat prea tarziu pe tanarul angajat in traversare si l-a izbit in plin.

Impactul a fost unul violent, astfel ca victima, un tanar de numai 19 ani din Mehedinti, a fost aruncata la 20 de metri si a murit pe loc zdrobita de asfalt.

Soferii spun ca zebra e prost iluminata si ca in acea zona se produc des accidente rutiere.

Traficul pe Calea Aradului, in dreptul UTT, a fost blocat din pricina accidentului, iar politistii au inceput cercetarile.

Un sofer de 21 ani, care circula la volanul unui autoturism pe Calea Aradului, a surprins si accidentat un pieton pe trecerea marcata si semnalizata corespunzator. In uma impactului a rezultat decesul pietonului. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version