Opinia Timisoarei

Accident mortal pe soseaua care leaga Timisoara de sudul tarii. Foto

Accident cu trei masini implicate, miercuri dimineata, pe DN6.

CITESTE SI: Accident violent pe strada Cluj, din Timisoara. Masina in stalp. Cat de beat era soferul. Foto

Evenimentul rutier a avut loc in apropierea localitatii carasene Slatina Timis. Din primele informatii, trei masini s-au izbit puternic, iar in urma impactului un om a murit pe loc. O alta persoana a fost ranita si a primit ingrijiri la fata locului.

Au intervenit 2 echipaje de pompieri cu o autospeciala de descarcerare si o autospeciala SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebes, dar si echipaje ale Politiei.

Din primele cercetari, s-a stabilit ca in timp ce conducea un autoturism din directia Caransebes catre Baile Herculane, un conducator auto nu ar fi  adaptat viteza de deplasare intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta, derapand si patrunzand pe sensul opus, unde a lovit in partea stanga un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe spatiul verde de pe marginea drumului. In urma coliziunii, autoturismul care venea dinspre Caransebes a ramas perpendicular pe banda aferenta sensului de mers Orsova-Caransebes, fiind lovit in partea dreapta de un al treilea autoturism, care circula pe acel sens de mers. In urma coliziunii, a rezultat  decesul conducatorul autoturismului proiectat in exteriorul partii carosabile si ranirea usoara a altor 3 pasageri. Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative„, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Circulatia rutiera in zona este blocata pe sensul spre Caransebes si se circula alternativ pe celalalt sens.

Foto: DRDP Timisoara

Exit mobile version