Opinia Timisoarei

Accident mortal pe o strada din Timisoara. Pieton lovit de o masina condusa de un sofer baut

TIMISOARA. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de o masina la Timisoara.

CITESTE SI: Avem peste 200 de infectati cu COVID internati in spitalele din Timisoara si din judet. Situatia la Terapie Intensiva marti dimineata

Accidentul a avut loc pe Calea Torontalului. Soferul unei masini care circula spre iesirea din oras a lovit in plin un tanar in varsta de 38 de ani care a traversat strada neregulamentar.
Pietonul a fost trantit pe asfalt si ranit grav. La fata locului au ajuns rapid echipaje ale politiei si salvarii. O ambulanta l-a preluat si transportat la spital, barbatul insa n-a mai rezistat, iar marti dimineata a fost declarat decesul.

Politistii aveau sa descopere ca soferul care l-a lovit pe tanar bause inainte de a se urca la volan.

Un barbat in varsta de 54 de ani a condus un autoturism pe DN 6, dinspre Timisoara spre Sannicolau Mare, iar la un moment dat a surprins si accidentat un barbat in varsta de 38 de ani, care traversa strada prin loc nepermis. In urma impactului a rezultat ranirea grava a pietonului. Totodata, in urma testarii cu aparatul etilotest a conducatorului auto a rezultat o valoare de 0,34 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version