Opinia Timisoarei

Accident mortal langa Timisoara. Biciclist lovit de o masina

TIMIS. Un biciclist a fost lovit de o masina, duminica la orele pranzului, pe drumul care face legatura intre Timisoara si Autostrada Vestului.

CITESTE SI: Unicornii exista. Aparitie surprinzatoare in padurile din Banat 

Accidentul a avut loc la iesirea din Giarmata spre Autostrada Vestului, cand  un biciclist, care a vrut sa faca un viraj la stanga, nu s-a asigurat. Omul a fost lovit de o masina si aruncat pe asfalt.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale Ambulantei si Politiei. Din nefericire, pentru biciclist nu s-a mai putut face nimic.

Un barbat in varsta de 47 de ani a condus un auto pe DJ 691 in localitatea Giarmata, iar la un moment dat a surprins si accidentat un barbat ce circula pe bicicleta, care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers. In urma impactului a rezultat decesul barbatului ce circula pe bicicleta. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii ISU Timis.

Soferul a fost pus sa sufle si in aparatul etilotest, care a aratat ca omul nu consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

Circulatia in zona a fost blocata.

Foto: Radare Timisoara + Judet si Info Trafic jud. Timis

Exit mobile version