Opinia Timisoarei

Accident mortal la Timisoara. O soferita de 72 de ani s-a rasturnat cu masina. Video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie la Timisoara marti seara. O soferita s-a rasturnat cu masina dupa ce a izbit un scuar care separa sensurile de mers.

CITESTE SI: Dominic Fritz a facut blat cu PSD si si-a pus toate ‘pilele’ in CA la STPT. Meritocratie USR + Raul Ambrus in noul Consiliu de Administratie al Societatii de Transport Public Timisoara

Accidentul s-a petrecut pe strada Divizia 9 Cavalerie. Femeia in varsta de 72 de ani circula dinspre Demetriade catre intersectia cu Calea Lipovei.

La un moment dat, in apropierea intersectiei cu strada Ion Roata, a pierdut controlul volanului, iar masina a izbit scuarul care separa sensurile de mers in dreptul unei treceri de pietoni, a lovit o a doua bordura si s-a rasturnat.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale politiei, ambulantei si pompierilor.

Din nefericire, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru soferita. Din pacate, aceasta nu purta centura de siguranta si a fost proiectata din autoturism in momentul in care masina s-a rasturnat.

VIDEO: George Stefanita

O femeie, in varsta de 72 de ani, a condus un autoturism pe strada Divizia 9 Cavalerie, dinspre strada Aristide Demetriade, iar la intersectia cu strada Ion Roata a intrat in coliziune cu scuarul despartitor al celor 4 benzi de deplasare si s-a rasturnat. In urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul femeii. In cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Politistii nu exclud ca femeii sa i se fi facut rau in timp ce conducea si de aceea sa fi pierdut controlul autoturismului.

 

Exit mobile version