Opinia Timisoarei

Accident mortal la iesirea din Timisoara. Un pieton care mergea pe mijlocul drumului a fost izbit de 2 masini. FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Un barbat si-a dat ultima suflare joi seara, pe Calea Sagului din Timisoara. Mergea chiar pe mijlocul drumului, povestesc martorii, si a fost lovit in plin de o masina care mergea spre Sag.  In urma impactului puternic, omul a fost azvarlit pe carosabil si, in numai cateva clipe,  a fost izbit de o a doua masina care venea din spate. Soferul n-a mai apucat sa franeze, asa ca l-a strivit sub roti si l-a tarat cativa metri.

Soferul din prima masina, o Dacia Logan, este chiar seful sindicalistilor din cadrul Primariei Timisoara, Tiberiu Negrei. Acesta circula regulamentar si a declarat politistilor ca pietonul i-a aparut dintr-o data in fata masinii si n-a mai avut cum sa-l evite.

Nici primul sofer si nici al doilea nu consumasera alcool. Cei doi au fost testati cu aparatul etilotest care a indicat ca niciunul dintre conducatorii auto nu bausera inainte sa se urce la volan. Potrivit politistilor, s-a deschis dosar penal in cauza pentru ucidere din culpa. Cercetarile continua. Nimeni nu isi explica ce cauta barbatul in mijlocul drumului, daca a vrut sau nu sa se sinucida sau era sub efectul unor medicamente sau droguri.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version