Opinia Timisoarei

Accident mortal la iesirea din Timisoara spre Arad: un contrabandist de tigari a murit dupa ce a fortat culoarea rosie a semaforului. In portbagaj avea tigari netimbrate

UPDATE: Soferul care a murit in accident este un cunoscut traficant de tigari de contrabanda, spun politistii. Mai mult, in portbagajul Mercedesului implicat in accident au fost descoperite 2 baxuri de tigari netimbrate, de provenienta sarbeasca.

_______________________

TIMISOARA. Un accident mortal s-a produs la iesirea din Timisoara spre Arad. Soferul unui Mercedes a fortat, se pare, culoarea rosie a semaforului si a lovit in plin un Volkswagen. Conducatorul Mercedesului a murit.

In momentul impactului soferul din Volkswagen efectua manevra la stanga, de pe Calea Aradului spre Calea Lipovei.

In urma coliziunii, limuzina Mercedes a fost proiectata in panoul publicitar ce afiseaza preturile la combustibil al unei benzinarii aflate in vecinatatea intersectiei unde s-a produs accidentul.

Conducatorul din Mercedes si-a pierdut viata. Medicii ambulantei sosite la fata locului n-au mai reusit sa-l resusciteze. Politistii spun ca soferul MercedesuluiĀ  nu purta centura de siguranta.

Si conducatorul Volkswagen-ului a fost ranit, dar este in afara oricarui pericol.

Impactul a fost atat de puternic incat motorul Volkswagenului a fost aruncat la cativa metri departare de locul coliziunii, iar autoturismul a ramas in mijlocul intersectiei.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version