Opinia Timisoarei

Accident mortal aproape de Timisoara: un medic care a adormit la volan a omorat un om si a ranit alti doi

UPDATE: Celalalt pasager din taxi, ranit in accident, o femeie,  a ajuns pe mainile medicilor de la Spitalul Municipal Timisoara, iar evolutia starii ei de sanatate este buna.  Soferul de taxi a refuzat internarea.

In Serviciul de urgenta a ajuns soferul de taxi si celalalt pasager, o persoana de sex feminin. Aceasta victima a prezentat policontuzii, traumatism cerebral fara pierdere de cunonstinta, traumatism toraco-abdominal, aparent fara risc vital. Este internata pe Sectia de chirurgie si starea ei este echilibrata. Soferul de taxi a refuzat internarea si a mers direct la Politie sa dea declaratii„, a spus pentru www.opiniatimisoarei.ro medicul Ada Blagniceanu.

TIMISOARA. Tragedie marti dimineata intre localitatile Recas si Izvin, in apropiere de Timisoara. O femeie si-a dat ultima suflare si alte doua persoane au fost grav ranite dupa ce un sofer a adormit la volan si a lovit in plin un taximetru in care se aflau cei trei.

Martorii spun ca barbatul, medic de meserie, a intrat pe contrasens si a acrosat taximetrul care circula regulamentar.

Lovitura a fost atat de puternica incat masina a fost aruncata peste un sant in afara soselei, rasturnandu-se. Femeia de 31 de ani aflata in taxi a murit pe loc. Ceilalti 2 pasageri au fost grav raniti. Atat soferul taximetrului, cat si celalalt pasager din autoturism au fost preluati de ambulante si dusi la spital.

Barbatul care a adormit la volan si a provocat accidentul are in jur de 50 de ani. Este medic. El se afla in afara oricarui pericol.

Exit mobile version