Opinia Timisoarei

Accident langa Timisoara! O fetita de 3 ani lovita de masina sub ochii ingroziti ai mamei

TIMISOARA. Momente teribile pentru o femeie a carei fetita de 3 ani a fost izbita de o masina chiar sub ochii ei. Scrasnetul de roti si micuta plina de sange au adus-o in pragul disperarii. Socata a fost si soferita aflata la volanul autoturismului care a lovit copila.

Fetita mergea impreuna cu mama ei pe marginea drumului, in comuna Giroc. La un moment dat, in joaca, micuta s-a smuls din mana femeii si a inceput sa alerge.
O clipa de neatentie si inevitabilul s-a produs. Copilul a tasnit in sosea unde a fost surprins de un autoturism condus de o tanara.
Ambele femei au intrat in stare de soc cand au vazut fetita plina de sange si inconstienta. Una dintre ele a reusit sa se dezmeticeasca si sa sune la numarul de urgenta 112 sa ceara ajutorul unei ambulante. Medicii au transportat-o pe micuta la spital pentru ingrijiri si, din fericire, ranile nu sunt grave. De altfel, soferita nu avea viteza mare.

O fetita de 3 ani care se afla impreuna cu mama ei pe Calea Timisoarei din comuna Giroc, la un moment dat a fugit de langa femeie si a patruns pe carosabil, fiind acrosata de un autoturism marca Chevrolet condus de o femeie de 37 de ani, din Giroc. Fetita a fost ranita usor si a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pe numele soferitei si continua cercetarile in acest caz. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version