Opinia Timisoarei

Accident langa Timisoara. Masina rasturnata, un om a murit, alti 3, intre care doi copii, sunt grav raniti. Foto si video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, sambata dimineata, imediat dupa una dintre iesirile de pe Autostrada Vestului. O masina s-a rasturnat. Un barbat si-a pierdut viata, iar 3 oameni, intre care doi copii, aflati in autoturism, au fost raniti grav.

CITESTE SI: Supracontrol dispus de CNAIR in Agentiile de Control si Incasare din toate punctele de frontiera, dupa ancheta DNA de spaga la DRDP Timisoara 

Totul s-a intamplat pe drumul spre Pischia. Soferul a pierdut controlul volanului intr-o curba, masina a derapat, a izbit un cap de pod si s-a rasturnat, mergand cativa metri pe plafon.

Soferul si unul dintre copii au ramas incarcerati in autoturismul zdrobit.

La locul accidentului au intervenit rapid pompierii, echipaje SMURD si ale Ambulantei si politisti.

A fost solicitat si elicopterul SMURD.

Soferul de 60 de ani si-a pierdut viata, iar sotia acestuia si doua fetite de 6 si 9 ani, nepoatele celor doi, care erau pe bancheta din spate, au fost preluate de echipajele medicale si transportate la spital in Timisoara.

Unul dintre copii e in stare foarte grava.

VIDEO: George Stefanita

La ora 10:40 a avut loc un accident rutier in urma caruia un autoturism s-a rasturnat, pe DJ 691, in apropiere de Pischia. La locul interventiei s-au deplasat o autospeciala de descarcerare grea, 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD si 17 pompieri si elicopter SMURD. In urma accidentului, au rezultat 4 victime, 2 adulți si 2 copii. Un adult (barbat) si un copil au ramas incarcerati. S-au efectuat manevrele de descarcerare si s-au predat victimele echipajelor medicale sosite la fata locului. Din pacate, victima de sex masculin a fost declarata decedata. Celelalte 3 persoane, un adult si doi minori, vor fi transportati la spital de pentru ingrijiri medicale”, transmit reprezentantii ISU Banat.

 

 

Exit mobile version