Opinia Timisoarei

Accident la Timisoara pe ninsoare! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Accident miercuri dupa-amiaza la Timisoara, intr-o intersectie foarte circulata. Un tramvai a fost izbit de un autocar.

CITESTE SI: Inconstienta extrema la Timisoara! ‘Plimbare’ pe Bega inghetata. VIDEO 

Accidentul s-a petrecut in intersectia de la Banatul in jurul orei 15.00. Se pare ca soferul nu a fost atent si nu a observat garnitura al carei vatman tocmai luase virajul.

Calatorii aflati in vagoane au tras o sperietura zdravana, iar traficul in zona a fost dat peste cap minute bune.

„Autobuzul se deplasa pe strada Stan Vidrighin, iar la intersectia cu strada 1 Decembrie nu ar fi respectat semnificatia indicatorului <Cedeaza trecerea> si a intrat in coliziune cu un tramvai. In urma impactului nicio persoana nu a fost ranita, iar traficul in zona a fost blocat timp de aproximativ 20 de minute, pana cand tramvaiul a fost repus pe sine”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Murariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Sursa foto: Facebook.com/ Info Trafic jud Timis

Un cititor opiniatimisoarei.ro a surprins cateva imagini de la locul accidentului, imediat dupa ce s-a produs.

UPDATE: Potrivit reprezentantilor Politiei, de vina pentru producerea accidentului a fost vatmanul tramvaiului, care a intrat in intersectie fara sa se asigure.

„In urma declaratiilor conducatorilor auto si cercetarilor efectuate de politisti, s-a stabilit faptul ca tramvaiul circula pe str 1 Decembrie, iar la intersectia cu Calea Stan Vidrighin, a efect virajul la stanga fara a se asigura si a intrat in coliziune cu un autobuz care circula regulamentar”, a spus Ancuta Murariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Vatmanul tramvaiului a fost amendat.

 

Exit mobile version