Opinia Timisoarei

Accident la Timisoara. Motociclist lovit cu masina de un sofer care a calcat linia dubla continua

TIMISOARA. Ciocnire intre un autoturism si o motocicleta pe Calea Martirilor din Timisoara.

CITESTE SI: Incendiu la Manastirea Prislop. A ars masina unei familii venita sa se roage la mormantul lui Arsenie Boca. Foto 

Un sofer circula dinspre Giroc spre bulevardul Liviu Rebreanu, iar in fata unei cladiri a vrut sa faca un viraj la stanga, peste linia dubla continua. Barbatul de la volan nu a fost insa atent si a izbit o motocicleta care circula regulamentar. Conducatorul vehicolului pe doua roti a fost aruncat din sa si s-a izbit de asfalt. Motociclistul a fost preluat de ambulanbta ajunsa la fata locului.

Un barbat în varsta de 38 de ani a condus un autoturism pe Calea Martirilor din municipiul Timișoara, dinspre localitatea Giroc spre bulevardul Liviu Rebreanu, iar la un moment dat a efectuat virajul la stanga si a intrat în coliziune cu o motocicleta condusa de un barbat in varsta de 24 de ani, care circula regulamentar din sensul opus de mers. In urma impactului a rezultat ranirea motociclistului, acesta fiind condus la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Atat soferul, cat si motociclistul au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version