Opinia Timisoarei

Accident la Timisoara. Masina intrata intr-un tramvai, in statie, si ‘parcata’ pe refugiul pentru calatori. Oameni raniti. Foto

TIMISOARA. Accident de circulatie joi la orele amiezii in zona Pietei Sinaia. Un tramvai Armonia si o masina s-au izbit, iar autoturismul a ajuns chiar pe refugiul pentru calatori din statie.

S-a intamplat pe b-dul Regele Carol, in dreptul Casei Studentilor. Impactul a fost puternic, astfel ca atat autoturismul cu numere de Gorj, cat si tramvaiul au fost avariate, iar cativa calatori din garnitura de pe linia 2 s-au ranit usor si s-au speriat ingrozitor.

La locul accidentului au intervenit rapid pompierii, echipajele SMURD si politistii.

3 calatori aflati in vagoane au avut nevoie de ingrijiri medicale la fata locului, iar o femeie a fost transportata la spital pentru investigatii suplimentare.

Un barbat in varsta de 43 de ani circula pe bld.Regele Carol I si nu s-a asigurat la schimbarea directiei de deplasare prin viraj la stanga intrand in coliziune cu un tramvai. O femeie in varsta de 49 de ani, pasagera in tramvai a fost transportat la spital. In cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Tramvaiele sunt blocate inspre Iosefin, iar o echipa a STPT intervine la fata locului pentru reluarea traficului.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

UPDATE: Circulatia tramvaielor pe b-dul Carol a fost reluata in jurul orei 13.45.

 

Exit mobile version