Opinia Timisoarei

Accident la Timisoara, BMW in stalp. Tanar de 26 de ani, ranit. Foto

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, joi dimineata, la Timisoara. Un tanar de 26 de ani a fost ranit dupa ce s-a izbit cu masina, un BMW electric, de un stalp.

CITESTE SI: Timisoara, in SCENARIUL ROSU. In cateva ore trecem de 3 la mie rata de infectare cu COVID. Anuntul prefectului de Timis

Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Brancoveanu. Un sofer ce venea dinspre Rebreanu, a virat la stanga brusc in intersectia cu Porumbescu.
Se pare ca cel aflat la volanul BMW-ului s-a speriat, a tras brusc de volan, iar autoturismul scapat de sub control a izbit un stalp din dreptul unei case.

Soferul in varsta de 26 de ani a fost ranit. Un echipaj SMURD l-a preluat si l-a transportat de urgenta la spital pentru ingrijiri.

Politistii incearca sa stabileasca cu precizie cum s-a produs accidentul.

Un tanar de 26 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Constantin Brancoveanu,iar la intersectia cu strada Ciprian Porumbescu a intrat in coliziune cu un stalp. In urma impactului acesta a fost ranit si transportat la spital. Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version