Opinia Timisoarei

Accident la Punctele Cardinale in Timisoara! Impact violent intre doua Mercedesuri in intersectie! Unul a fost proiectat intr-un semafor. Cine a fortat rosul? FOTO!

TIMISOARA. Ciocnire zdravana intre doua masini Mercedes in intersectia de la Fantana Punctelor Cardinale luni seara! Limuzinele au fost distruse, insa cei aflati in autoturisme au scapat nevatamati.

Totul s-a petrecut in jurul orei 21.00. Un Mercedes de culoare albastra venea pe strada Popa Sapca si se indrepta spre Continental. Cel de-al doilea venea pe bulevardul Take Ionescu si mergea spre Clinicile Noi.

Unul dintre soferi a fortat culoarea rosie a semaforului, astfel ca cele doua limuzine au ajuns concomitent in intersectie.

Impactul n-a mai putut fi evitat si a fost violent, astfel ca Mercedesul albastru a fost proiectat intr-un stalp de semafor de pe artera alaturata.

O tanara aflata in Mercedesul argintiu a suferit un atac de panica, astfel ca a fost nevoie de interventia unui echipaj al Ambulantei care sa-i acorde primul ajutor si care a transportat-o la spital pentru ingrijiri.

Cativa pietoni care se pregateau sa traverseze au scapat cu fuga din calea celor doua masini.

Circulatia in zona intersectiei de la Punctele Cardinale se desfasoara cu dificultate din pricina faptului ca semafoarele au fost afectate in urma accidentului si nu mai functioneaza.

Politistii au inceput cercetarile si incearca sa stabileasca cine se face vinovat de producerea accidentului. Cert este ca masinile vor ajunge in service, iar reparatiile vor insemna o nota de plata destul de piperata.

Exit mobile version