Opinia Timisoarei

Accident la Pasajul Jiul din Timisoara! Cine a trecut pe rosu? FOTO!

TIMISOARA. Ciocnire violenta pe bulevardul Republicii, in dreptul Pasajului Jiul. O Dacia Logan a fost izbita de o Skoda, iar o femeie a fost ranita.

Se pare ca unul dintre soferi, un tanar de 25 de ani, s-a avantat in intersectie desi semaforul era pe rosu.

Barbatul, aflat la volanul Skodei, venea dinspre centru si se indrepta spre Gara de Nord pe Republicii. Desi nu respectase culoarea semaforului, nici nu a acordat prioritate Daciei care vira spre Circumvalatiunii.

Tanarul a franat, dar n-a mai putut evita impactul. O femeie, pasager intr-una dintre masini, a fost ranita. Un echipaj SMURD a sosit in mare graba la locul accidentului pentru a-i acorda ingrijiri medicale. Femeia a fost transportata la spital pentru investigatii.

Un tanar 25 de ani a condus un autototurism pe bd. Republicii, dinspre centru spre Gara de Nord, iar la intersectia cu strada Jiul nu a respectat culoarea rosie a semaforului electric si a intrat in coliziune cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar. In urma accidentului, o femeie de 47 de ani, pasager in autoturismul care se deplasa regulamentar a fost ranita si transportata la spital. Niciunul dintre soferi nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant IPJ Timis.

Din pricina accidentului, traficul in zona a fost ingreunat cateva zeci de minute pe bulevardul Republicii.

Exit mobile version