Opinia Timisoarei

Accident la intrare in Timisoara, provocat de un sofer de 72 de ani

TIMISOARA. Accident de circulatie, joi dimineata, la intrarea in Timisoara dinspre Mosnita Noua.

CITESTE SI: Bebelus adus pe lume de echipajul de pe ambulanta la Timisoara. N-a mai avut rabdare pana la maternitate. Foto

Doua masini s-au izbit puternic, dupa ce unul dintre soferi, in varsta de 72 de ani, nu a acordat prioritate cand a patruns in drumul principal iesind dintr-o benzinarie. Potrivit martorilor, acesta ar fi incercat sa taie linia dubla continua. Ambii conducatori auto au fost raniti.

Un bărbat, în vârstă de 72 de ani, a condus un autoturism, iar la ieșirea dintr-o societate comercială, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 69 de ani, care se deplasa pe Calea Buziașului, dinspre municipiul Timișoara, spre localitatea Moșnița Nouă.

În urma evenimentului au rezultat 2 victime, respectiv ambii șoferi, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version