Opinia Timisoarei

Accident la impodobirea bradului de Craciun in Parcul Copiilor din Timisoara! Muncitori prabusiti cu utilajul peste pom. Ce-au patit? FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Impodobirea primului brad de Craciun in Parcul Copiilor  din Timisoara s-a dovedit o provocare uriasa, plina de peripetii, pentru angajatii firmei care se ocupa de decorarea locului pentru sarbatori.

In timp ce doi muncitori agatau de zor globuri intr-un pom, urcati intr-o nacela, la inaltime, utilajul s-a stricat, iar bratul masinii s-a prabusit, cu tot cu oameni, peste brad.

Din fericire, cei doi angajati au scapat doar cu o sperietura zdravana, insa utilajul a ramas suspendat peste un gard.

Bradul a rezistat cu stoicism socului si nu a picat din suportul in care fusese montat.

Cel care manevra masinaria spune ca a aparut o defectiune la panoul de comanda, aceasta intrucat cosul in care stateau muncitorii poate ridica pana la 400 de kilograme, or cei doi n-aveau impreuna o asemenea greutate.

O camioneta a fost trimisa in Parcul Copiilor pentru a ajuta la ridicarea si repunerea pe pilonii de sprijin a utilajului.

Decorarea bradutului pentru prichindei a continuat in tot acest rastimp cu metode clasice. A fost instalata o scara, iar muncitorii s-au urcat si au agatat podoabele pe ramuri.

Acesta este primul brad impodobit instalat in Parcul Copiilor din Timisoara.

 

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version