Opinia Timisoarei

Accident la iesirea din Timisoara, provocat de o soferita de 71 de ani

TIMISOARA. Impact violent pe Calea Torontalului, la iesire din Timisoara, vineri dimineata. Doua masini s-au izbit, iar una a fost aruncata in afara soselei.

CITESTE SI: Ana Munteanu ramane consilier local la Timisoara, desi a fost suspendata pentru 1 an in USR Timis. Explicatia prefectului 

De vina a fost o soferita de 71 de ani care iesea din parcarea unui supermarket si nu s-a asigurat, astfel a lovit un autoturism care circula regulamentar.

4 oameni se aflau in cele doua autoturisme, insa doar soferita de 71 de ani fost ranita si a avut nevoie de ingrijiri medicale, aceasta fiind preluata de un echipaj SMURD si transportata la Spitalul Municipal Timisoara.

O femeie in varsta de 71 de ani a condus un autoturism pe calea de acces de la Ldil, iar la intersectia cu Calea Torontalului a intrat in coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar, condus de o femeie in varsta de 52 de ani, dinspre Timisoara inspre Dudestii Noi. In urma impactului, a rezultat o victima, respectiv femeia in varsta de 71 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul, savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

 

Exit mobile version