Opinia Timisoarei

Accident la iesire din Timisoara. Biciclist izbit de masina, dupa ce a tasnit in intersectie pe rosu

TIMISOARA. Accident la iesirea din Timisoara, miercuri dupa-amiaza. Un biciclist a fost lovit de o masina pe Calea Sagului.

CITESTE SI: Sinuciderile care au cutremurat Timisoara. 27 de vieti sfarsite tragic si povestile lor tulburatoare. Cum puteau fi salvati toti acesti oameni 

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 15.00, cand biciclistul care venea dinspre Chisoda a intrat pe Calea Sagului pe culoarea rosie a semaforului.

In urma impactului, barbatul s-a prabusit de pe bicicleta si a fost ranit. Un echipaj al Ambulantei a intervenit rapid si i-a acordat ingrijiri la fata locului, apoi l-a transportat la Spitalul Judetean.

Un barbat in varsta de 47 de ani circula pe bicicleta pe Calea Chisodei, iar la intersectie cu Calea Sagului nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat in varsta de 34 de ani, care se deplasa pe Calea Sagului, inspre Sag, pe culoarea verde a semaforului. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv barbatul in varsta de 47 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro, reprezentantii IPJ Timis.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version