Opinia Timisoarei

Accident intre un tramvai si o autoutilitara Logan in centrul Timisoarei, dupa ce soferul a vrut sa intre pe interzis!

TIMISOARA. Circulatia tramvaielor in zona centrala a fost blocata pentru cateva zeci de minute dupa ce un tramvai a lovit in plin o autoutilitara Dacia Logan in fata Hotelului Continental. De vina a fost soferul care a incercat sa fenteze semnul de „interzis”.

Conducatorul auto venea dinspre Prefectura si la intersectia strazilor Bulevardul Revolutiei cu Proclamatia de la Timisoara a vrut sa faca stanga inspre  Hotel Continental, desi stia ca nu are voie sa mearga decat inainte. Cum tramvaiul avea unda verde de trecere, vatmanul nu s-a gandit ca autoturismul i-ar putea taia calea, mai ales ca semnul de circulatie care interzice manevra la stanga este in zona de mai multi ani. Impactul dintre garnitura si masina a fost destul de puternic, autovehiculul fiind impins cativa metri pe sina.

Acum, soferul va fi nevoit sa-si bage masina in service  pentru reparatii la portiera si aparatoarea din partea dreapta. Martorii din tramvai spun ca bubuitura s-a auzit destul de tare si ca s-au speriat serios. Din fericire in urma accidentului nimeni nu a a avut nevoie de ingrijiri medicale.

FOTO: Virgil Simonescu

Exit mobile version