Opinia Timisoarei

Accident intr-o intersectie din Timisoara dupa ce o soferita a trecut pe rosu la semafor. O femeie a fost ranita. Foto

TIMISOARA. Accident de circulatie, marti dimineata, la Timisoara, la intersectia strazii Porumbescu cu Odobescu.

CITESTE SI: In 6 luni va fi demolat Stadionul Dan Paltinisanu, iar in 3 ani se va ridica in loc noua arena de la Timisoara. Ce se intampla marti? 

O soferita de 34 de ani, grabita, care mergea pe Porumbescu, a patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului si a izbit cu masina un alt autoturism condus de o femeie de 43 de ani care venea pe strada Odobescu.

In urma impactului, pasagera din dreapta din masina care venea pe Odobescu a fost ranita.

La locul accidentului au intervenit rapid pompierii si un echipaj SMURD care a preluat-o pe femeia ranita, in varsta de 50 de ani, si a transportat-o de urgenta la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Din pricina accidentului, traficul in zona a fost dat peste cap.

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

O femeie, în vârstă de 34 de ani, a condus un autoturism pe strada Ciprian Porumbescu, iar la intersecția cu Odobescu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 43 de ani.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 50 de ani, pasageră în autoturismul condus de femeia de 43 de ani, a fost rănită și transportată la spital.

Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version