Opinia Timisoarei

Accident infiorator langa Timisoara. Masina zdrobita dupa un impact devastator cu un TIR. Foto

TIMIS. Accident violent sambata seara in apropiere de Timisoara.

CITESTE SI: Accident in intersectie la Timisoara. Sofer ranit, masini distruse. Foto

O masina si un tir s-au izbit pe soseaua care leaga Sagul de Jebel. Imapctul a fost frontal si devastator..

Autoturismul a fost distrus aproape in totalitate si a ajuns pe marginea drumului, in timp ce masina de transport s-a oprit aproape de-a curmezisul pe o banda.

Martorii au fost cei care au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns o autospeciala de prima interventie, o autospeciala de descarcerare, un echipaj SMURD si 7 pompieri, dar si politistii.

 

Soferul autoturismului a ramas incarcerat in caroseria facuta zob si, cu toate ca interventia a fost rapida, nu a mai putut fi salvat.

In urma impactului, soferul autoturismului a ramas incarcerat. Din nefericire, medicul sosit la fata locului a constatat decesul victimei incarcerate„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Traficul in zona a fost blocat minute bune, cat politistii au efectuat cercetarile la fata locului.

Un barbat a condus un autoturism pe DN 59 dinspre localitatea Sag inspre localitatea Jebel, iar la un moment dat a intrat in coliziune cu un autotren ce circula regulamentar. In urma impactului a rezultat decesul conducatorului auto. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version