Opinia Timisoarei

Accident in Timisoara, pe Calea Aradului! Barbat zdrobit de asfalt! Ce greseala uriasa a facut? GALERIE FOTO!

TIMISOARA. Desele actiuni ale politistilor si amenzile care curg rau in zona pentru a-i potoli pe pietonii care traverseaza aiurea strada sa se mai aventureze in afara zebrei nu l-au impresionat pe un timisorean care astazi a platit scump nesabuinta de a ignora semnele rutiere.

In intersectia de la Centrul Bancar s-a apucat sa traverseze Calea Aradului, dinspre mall, si a fost surprins de o masina care l-a izbit. In urma impactului, omul a fost aruncat pe asfalt si a ramas acolo.

Martorii la intreaga scena au sunat imediat la numarul de urgenta 112.

Un echipaj SMURD a sosit in mare graba la locul accidentului pentru a-i acorda barbatului ingrijiri. Ranitul a fost transportat la Spitalul Municipal Timisoara pentru investigatii.

Traficul la intrarea in intersectia Consiliul Europei, dinspre Aradului, a fost dat peste cap.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat.

Un barbat de 35 ani a condus un autoturism pe Calea Aradului, iar la un moment dat a surprins si accidentat un pieton care s-a angajat in traversarea neregulamentatara a soselei. In urma accidentului, pietonul, un barbat in varsta de 81 ani, a fost transportat la spital. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version