Opinia Timisoarei

Accident in Timisoara! O tanara a fost izbita violent, luata pe capota si aruncata pe sosea de o masina condusa de un sofer baut! Ce le-a spus acesta politistilor?

TIMISOARA. Grav accident marti seara in cartierul Freidorf din Timisoara! O tanara a fost ranita dupa ce o masina a lovit-o in plin langa o trecere de pietoni de pe strada Ardealul. Femeia in varsta de 35 de ani a fost preluata de un echipaj SMURD si transportata de urgenta la spital.

Totul s-a intamplat in jurul orei 21.00. Soferul unei Toyota papuc mergea catre Liceul Auto pe strada Ardealul cand a surprins-o pe tanara in mijlocul soselei chiar in dreptul unei treceri de pietoni. A vazut-o prea tarziu. Desi a franat brusc, n-a mai putut evita impactul, a luat-o pe capota si a azvarlit-o cativa metri in aer, femeia prabusindu-se pe carosabil.

Zgomotul puternic i-a scos din case pe localnicii din zona care au dat imediat alarma la numarul de urgenta 112. Un echipaj SMURD si unul de Politie au sosit in mare graba la locul accidentului.

Tanara a fost preluata si transportata la Spitalul Judetean Timisoara, iar agentii rutieri au inceput cercetarile.
Urmele de franare de pe sosea masurau 18 metri. Soferul, in varsta de aproximativ 50 de ani, le-a spus politistilor ca strada era in bezna si de aceea n-a vazut-o pe femeie. Acesta a sustinut ca tanara nu era pe zebra, ci in apropierea ei.
Agentii l-au testat ca sa vada daca bause, iar aparatul a indicat o alcoolemie de 0,32 la mie in aerul expirat, semn ca omul se cinstise inainte de a se urca la volan.

Politistii incearca acum sa stabileasca daca femeia ranita era pe trecerea de pietoni sau in vecinatate, asa cum spune soferul.

Exit mobile version