Opinia Timisoarei

Accident in Piata Traian la Timisoara. Un tramvai, o ambulanta si inca o masina s-au izbit. A fost ranit pacientul din salvare. Foto

TIMISOARA. Accident, sambata dimineata, in Piatra Traian din Timisoara, in statia din apropierea intersectiei Bulevardului 3 August cu strazile Dacilor si Stefan cel Mare.

CITESTE SI: Biciclista lovita de masina pe o sosea din vestul tarii. Femeia a murit in drum spre spital 

In accident au fost implicate o ambulanta privata, care transporta un pacient la dializa, un autoturism si un tramvai care circula pe linia 2, transmit reprezentantii ISU Timis.

In urma impactului, bolnavul din autospeciala a fost ranit.

La fata locului au ajuns echipaje ale politiei, ambulantei si pompierilor.

Foto: Info trafic jud. Timis

Din fericire, pacientul din ambulanta privata a scapat doar cu rani usoare. El a fost preluat de echipajul SMURD si transportat la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Circulatia tramvaielor catre Prefectura a fost blocata, iar politistii incearca sa stabileasca cum s-a produs accidentul.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a condus un autoturism în Piața Traian, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un tramvai, iar în urma impactului a fost proiectat într-un alt autoturism ce circula regulamentar„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Imaginile de mai sus ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Exit mobile version