Opinia Timisoarei

Accident in lant provocat langa Timisoara de un sofer de 78 de ani cu carnet de SUA

TIMISOARA. Accident, luni dupa pranz, pe drumul dintre Timisoara si Sag.

CITESTE SI: Tupeul nebun al unui betiv care i-a uluit pe politistii de la Rutiera langa Timisoara. Si-a ‘fortat norocul’ doua nopti la rand pana cand a fost incatusat 

Un sofer in varsta de 78 de ani nu a pastrat distanta fata de masina care circula in fata, a izbit-o si a proiectat-o intr-o a treiea.

In urma accidentului, o femeie de 45 de ani a fost ranita si transportata la spital.

In urma cercetarilor la fata locului politistii au aflat ca soferul care a provocat accidentul nu avea dreptul sa conduca masina in tara noastra, el avand un permis emis in Statele Unite ale Americii.

Un barbat in varsta de 78 de ani a condus un autoturism pe DN 59 dinspre Sag inspre Timisoara, iar la kilometrul 12+174 m a intrat in coliziune fata-spate cu un autoturism condus de o femeie in varsta de 21 de ani, care circula in fata sa. In urma impactului, cel de-al doilea autoturism este proiectat in autoturismul care circula in fata sa, condus de uin barbat in varsta de 36 de ani. In urma accidentului a rezultat o victima, o femeie, pasagera in autoturismul condus de femeia in varsta de 21 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, si conducerea unui autoturism fara a avea dreptul de a conduce un autovehicul in Romania„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Toti soferii au fost pusi sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause inainte de a urca la volan.

Foto: Arhiva

Exit mobile version