Opinia Timisoarei

Accident in lant pe soseaua Timisoara – Moravita. O soferita de 22 de ani, nevinovata, s-a rasturnat cu masina

TIMISOARA. O manevra gresita a dus la un accident in lant pe drumul dintre Timisoara si frontiera cu Serbia.

CITESTE SI: Baiat inghitit de ape in Timis. S-a inecat in Bega 

Un sofer care circula de la Voiteg catre Jebel a facut o depasire, dar cand a revenit pe banda sa a lovit un alt autoturism care circula in fata. Masina lovita a parasit soseaua si s-a rasturnat pe camp, in timp ce autovehicolul barbatului a ajuns pe contrasens si s-a izbit de un altul, care circula regulamentar.

In urma accidentului a fost ranita o tanara in varsta de 22 de ani, soferita masinii care a ajuns cu rotile in sus.

Un barbat in varsta de 22 de ani a condus un autoturism dinspre Voiteg inspre Jebel, iar la un moment dat a efectuat manevra de depasire, a revenit pe banda lui si a intrat in contact cu un autoturism condus de o femeie, tot in varsta de 22 de ani, care circula in acelasi sens, iar ulterior a ricosat intr-un alt autoturism, condus de un barbat in varsta de 36 de ani, care se deplasa din sens opus.

In urma impactului, autoturismul condus de femeia de 22 de ani a parasit partea carosabila rasturnandu-se, iar tanara a fost ranita. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, trransmit reprezentantii IPJ Timis.

Politistii i-au pus pe cei trei conducatori auto sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause inainte de a urca la volan.

Foto: Arhiva

Exit mobile version