Opinia Timisoarei

Accident in lant pe soseaua Timisoara – Caransebes. 4 tiruri si o masina s-au ciocnit, sofer incarcerat. Video

TIMISOARA. 4 autotrenuri si un autoturism s-au izbit pe soseaua ce leaga Timisoara de Caransebes. Accidentul s-a petrecut, joi, pe DN6, intre Lugoj si Lugojel. 4 oameni au fost raniti.

CITESTE SI: Accident la iesirea din Timisoara spre Giroc. Doua soferite si-au izbit masinile si au mai lovit inca una. Foto 

Autocamioanele, care veneau catre Timisoara, au intrat unul in altul, iar masina a fost prinsa intre ultimele doua din coloana. Unul dintre soferii de tir a ramas blocat in cabina zdrobita si a fost nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare pentru a-l recupera.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Accidentul s-a petrecut pe DN 6 intre localitatile Lugoj și Lugojel, din judetul Timis in care au fost implicate 4 autotrenuri si un autoturism. In urma impactului, a rezultat ranirea a 4 persoane, respectiv conducatorul auto al unui autotren, un barbat de 34 de ani, conducatorul autoturismului, un barbat de 57 de ani si a 2 femei, de 57 și 64 de ani, pasagere in autoturism. In cauză a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunii de vatamare corporală din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 

Exit mobile version