Opinia Timisoarei

Accident in lant pe Autostrada Vestului in apropiere de frontiera. Un om a fost ranit. Foto

Ciocnirea dintre un tir si un autoturism a dus la un accident in lant pe Autostrada Vestului, in apropierea punctului de trecere a frontierei Nadlac 2.

CITESTE SI: Accident violent pe o sosea din Timis. Un om a murit pe loc 

Carosabilul umed  si vizibilitatea redusa in conditii de ceata au dus la un carambol Autostrada A1, pe sensul de iesire din tara. Mai intai, un sofer a intrat cu masina sub un tir. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, iar cele doua autoturisme au blocat doua benzi de circulatie.

Un care circula tot catre punctul de trecere a frontierei a zarit tarziu cele doua autovehicule care s-au ciocnit, a franat pentru a le evita, insa a fost lovit din spate de un alt autoturism, acesta fiind izbit din spate de un altul. Astfel, alte 8 masini au fost avariate.

In urma carambolului un om a fost ranit usor, insa nu a fost transportat la spital.

In jurul orei 11:00, la km 583, C1, de pe Autostrada A1 Deva-Nadlac, a avut loc un impact intre un autoturism si un ansamblu rutier, soldat cu pagube materiale. Vehiculele au ramas imobilizate pe benzile 1 si 2. La scurt timp, alte 8 autoturisme au intrat in coliziune cu vehiculele implicate in primul eveniment. A fost ranit usor un pasager dintr-un autoturism inmatriculat in Bulgaria. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat ca niciunul dintre cei implicati nu consumase alcool„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Traficul rutier s-a desfasurat doar pe banda de urgenta, benzile 1 si 2 fiind restrictionate, pe perioada cercetarilor facute de politisti la fata locului. De asemenea, s-a luat masura devierii circulatiei pe DN 7G, catre Vama Nadlac 1.

 

Exit mobile version