Opinia Timisoarei

Accident in lant la Timisoara! 5 masini s-au ciocnit pe podul din Freidorf de la Fabrica de Zahar. Un autoturism a luat foc

TIMISOARA. O depasire riscanta a provocat un adevarat carambol chiar pe podul de la iesirea din Timisoara spre localitatea Utvin. In total 5 masini au fost avariate din pricina imprudentei unui sofer grabit care a taiat linia continua in incercarea de a depasi coloana.

Soferul vinovat, in varsta de 51 de ani, a fost ranit, iar autoturismul sau a fost cuprins de un incendiu.

Totul s-a petrecut in jurul orei 15.00, cand conducatorul unui Volkswagen se indrepta spre Timisoara. Ajuns pe pod, desi este linie continua, acesta n-a mai avut rabdare si a decis sa depaseasca sirul de masini din fata lui. A patruns pe contrasens, unde a izbit frontal o Dacia Logan. In urma impactului, aceasta a fost proiectata intr-un alt autoturism, iar VW a lovit si el inca o masina. Soferul unui microbuz n-a apucat sa franeze si a intrat, din spate, in acelasi VW care a provocat accidentul in lant. In total 5 masini avariate.

Conducatorul auto din Volkswagen a ramas prins in autoturismul sau care, dupa impact, a luat foc. Ceilalti soferi au sarit insa si l-au scos la timp din masina care a ars ca o torta.
Barbatul a fost ranit, iar o ambulanta l-a transportat de urgenta la spital pentru ingrijiri si investigatii.
Unul dintre martori sustine ca soferul avea viteza in momentul producerii accidentului. Circulatia pe podul din Freidorf a fost ingreunata zeci de minute. Politistii de la Rutiera i-au testat pe toti soferii implicati si spun ca niciunul nu bause inainte de a se urca la volan.

In urma cu mai putin de o saptamana, pe acelasi pod de la Fabrica de Zahar, o tanara insarcinata a fost aruncata cu masina in rapa. Femeia a scapat ca prin minune cu viata.



Exit mobile version