Opinia Timisoarei

Accident in lant de proportii pe autostrada Orastie-Sibiu! Peste 40 de masini implicate! Paula Seling, printre accidentati. FOTO si VIDEO!

UPDATE: Traficul a fost reluat pe autostrada pe sensul Sebes-Cunta, dupa o intrerupere de aproape sase ore. Reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei Romane spun ca administratorul drumului a fost sanctionat cu 100 de puncte-amendă (8.000 de lei) pentru interventia tardiva cu utilaje de imprastiere a materialului antiderapant.

–––––––-
UPDATE: DRDP Timisoara era responsabila cu deszapezirea pe o portiune din autostrada Orastie – Sibiu unde s-a petrecut cel mai mare accident din ultimii ani, cu 40 de masini implicate! Incepe o ancheta

Compania Nationala de Autostrazi din Romania (CNADNR) a transmis un comunicat prin care anunta ca va lua masuri pentru „inceperea imediata a cercetarii disciplinare a factorilor responsabili de producerea evenimentului precum si aplicarea sanctiunilor corespunzatoare dupa finalizarea cercetarii disciplinare„.

Vezi cum se apara cei de la CNADNR, care sustin ca s-au luat masuri pentru indepartarea poleiului, AICI.

CITESTE SI: CNADNR promite o ancheta dupa accidentul in lant de pe autostrada! DRDP Timisoara era responsabila cu deszapezirea

UPDATE: Au aparut primele imagini video de la fata locului

Potrivit b1tv.ro, sase persoane au necesitat transport la spital, din care una in stare grava, iar circa 14 persoane au primit ingrijiri la fata locului. Multi dintre cei implicati in accident erau romani care se intorceau acasa de sarbatori, din strainatate.

Oamenii asteapta in masini, intrucat afara este foarte frig, dar autoritatile nu au intervenit pana acum in ajutorul acestora.

–––––––––

UPDATE: Potrivit directorului CNADNR, Narcis Neagu, citat de ziarul Unirea, de deszapezirea tronsonului pe care a avut loc caramabolul este responsabila Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

––––––––––-

UPDATE: Pe retelele de socializare au aparut primele fotografii de la fata locului, realizate de cei implicati.

UPDATE: Printre persoanele implicate in accident se afla si cantareata Paula Seling. Aceasta a scris imediat pe Twiter despre intamplare, rugand cunoscutii sa anunte autoritatile pentru a opri de urgenta traficul. „Slava Domnului, noi suntem ok, dar sunt oameni foarte grav accidentati”

Un accident rutier cum nu s-a mai vazut in Romania s-a petrecut duminica dimineata in zona orasului Sebes, pe proaspat inaugurata autostrada Orastie-Sibiu.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a avut loc in jurul orei 9.20, pe seama poleiului format pe carosabil.

Peste 40 de masini care circulau in directia Sibiu s-au lovit in lant, iar o persoana era incarcerata intre fiarele contorsionate ale unei masini.

Traficul a fost deviat pe vechiul drum national, prin Sebes.

Sursa: ziarulunirea.ro, Foto: Facebook.com

Exit mobile version