Opinia Timisoarei

Accident in intersectie la Timisoara. Taxi aruncat pe liniile de tramvai, dupa o ciocnire violenta cu un Touareg condus de un pusti de 19 ani

TIMISOARA. Accident miercuri seara intr-o intersectie din Timisoara. Un taxi si un Touareg s-au izbit, iar in urma impactului, taximetrul a fost proiectat pe liniile de tramvai.

CITESTE SI: Bravo. Avem cei mai valorosi salvatori din Romania, la Serviciul de Ambulanta Timis. Medicii, asistentii si ambulantierii care au adus aurul la Timisoara 

Accidentul s-a petrecut cu putin inainte de orele 22.00 la intersectia Calea Bogdanestilor cu Barzava, din pricina unei neacordari de prioritate.

Taximetristul a fost ranit si transportat de urgenta la spital.

UPDATE: Vinovat de producerea accidentului este un tanar sofer de numai 19 ani, care nu a respectat indicatorul rutier.

Un tanar de 19 ani, ce conducea un autoturism pe strada Barzava, mergand dinspre strada Dunarea spre Mehala, la intersectia cu Calea Bogdanestilor, nu a respectat semnificatia indicatorului <cedeaza trecerea> si a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de un barbat in varsta de 44 de ani, care circula regulamentar dinspre Ronat spre bdul. Cetatii. In urma impactului a rezultat o victima, barbatul in varsta de 44 de ani. Tanarului vinovat de producerea accidentului i-a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa’, au precizat, pentru opiniatimisoarei.ro, reprezentantii IPJ Timis.

Traficul in zona a fost ingreunat zeci de minute din cauza accidentului.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version