Opinia Timisoarei

Accident in intersectie la Timisoara! Soferita proiectata in statia de tramvai de un BMW! Cine a patruns pe rosu? FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Ciocnire violenta intr-o intersectie din Timisoara vineri seara. Soferul unui BMW a izbit in plin un VW Bora, condus de o femeie, la intretaierea strazilor Liviu Rebreanu si Salcamilor. Impactul a fost intr-atat de puternic incat autoturismul soferitei a fost azvarlit in statia de tramvai din vecinatate, iar femeia a ramas incarcerata.

Pompierii au intervenit pentru a o scoate pe soferita din masina ramasa blocata in panourile metalice din statie, pe care le-a distrus. Aceasta a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara pentru ingrijiri.

Potrivit martorilor, barbatul cu BMW, care a provocat accidentul, un tanar de 23 de ani, ar fi intrat in intersectie pe culoarea rosie a semaforului.

De altfel, politistii de la Rutiera, sositi la fata locului, l-au si testat pe conducatorul auto, iar aparatul etilotest a aratat ca bause inainte de a se urca la volan: 0,59 mg/l in aerul expirat.

Circulatia tramvaielor in zona a fost blocata pentru cateva zeci de minute din pricina accidentului.

Agentii de la rutiera au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Soferul baut se va alege cu dosar penal.

Exit mobile version