Opinia Timisoarei

Accident in intersectie la Timisoara. Motociclist izbit cu masina de o soferita si aruncat pe liniile de tramvai

TIMISOARA. Accident, joi, intr-o intersectie din cartierul Fratelia, la Timisoara. Un motociclist a fost izbit de o masina.

CITESTE SI: Rauri de lacrimi la inmormantarea copilasului de 3 ani si a mamei sale, otraviti in Blocul Mortii de la Timisoara. Mitropolitul Banatului, cu bratele incarcate de flori la capataiul celor doi. Foto si video 

CITESTE SI: Alerta! 9 politisti care au intrat primii in Blocul Mortii de la Timisoara au ajuns la spital 

Accidentul s-a petrecut la intersectia Cercului cu strada Victor Hugo. O soferita ce venea dinspre Alunis nu s-a asigurat cand a facut un viraj la stanga si l-a luat in plin pe motociclistul care venea din fata.

O femeie in varsta de 47 de ani a condus un autoturism pe str. Alunis inspre str. Victor Hugo iar la intersectia cu str.Cercului a efectuat virajul la stanga fara a acorda prioritate de trecere unei motociclete, care circula din sens opus condusa de un barbat in varsta de 27 de ani. Acesta din urma a fost ranit„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Tanarul a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital pentru ingrijiri si investigatii. Politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version