Opinia Timisoarei

Accident in intersectie la Timisoara! Ce reactie a avut o soferita la manevra neasteptata a unui tanar, in trafic! FOTO!

TIMISOARA. Ciocnire violenta la intersectia strazilor Porumbescu cu Odobescu, sambata dimineata, intre doua masini, o Honda si un Golf!

Accidentul s-a petrecut, se pare, din pricina deciziei conducatorului Hondei, un tanar care ar fi incercat o intoarcere de 180 de grade chiar in intersectie.

Acesta venea dinspre Piata Balcescu si mergea spre Brancoveanu. In intersectia de la Odobescu a decis brusc sa se intoarca spre centrul orasului si a facut „o romaneasca”, cum spun soferii. A tras de volan si a intors masina. Chiar in spatele sau venea un Golf in care se aflau doua femei si un copil. Soferita acestuia din urma, surprinsa de manevra neasteptata, n-a mai apucat sa franeze si a lovit Honda.

Impactul a fost destul de puternic, astfel ca ambele masini au ramas indoite si blocate in mijlocul intersectiei.

O ambulanta a venit la fata locului pentru a-i acorda ingrijiri copilasului din Golf care a fost usor ranit.

Din primele verificari, politistii spun ca manevra soferului Hondei este legala intr-o intersectie semaforizata, iar soferita ar fi trebuit sa pastreze distanta regulamentara, venind din spate.

 

Circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate, intrucat o banda a fost complet blocata.

Exit mobile version