Opinia Timisoarei

Accident in intersectie la Timisoara! BMW in semafor. FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Accident cu peripetii in aceasta seara la Timisoara. Un BMW de ultima generatie a izbit un semafor pe care l-a culcat la pamant. Aceasta dupa ce s-a ciocnit cu un Volkswagen.

Soferul cu BMW mergea spre centru, pe Torontalului, iar la intersectia cu Liege s-a trezit in fata cu un VW condus de un tanar, care a virat la stanga sa intre pe strada. Se pare ca acesta din urma nu s-a asigurat si nu a acordat prioritate.


Ca sa evite impactul, conducatorul BMW-ului a tras brusc de volan, iar limuzina a lovit semaforul. Autoturismul a fost grav avariat.

Un barbat de 28 de ani, care conducea un autoturism pe Calea Torontalului, a efectuat virajul la stanga pe strada Liege fara sa se asigure si a intrat in coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar. In urma impactului au rezultat doar pagube materiale, iar autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat in stalpul de semafor. Politistii au aplicat o sanctiune contraventionala tanarului de 28 de ani, in valoare de 420 de lei si a procedat la retinerea permisului de conducere pe o perioada de 60 de zile, pentru neacordare de prioritate„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version