Opinia Timisoarei

Accident in Complexul Studentesc din Timisoara! Masina cu rotile-n sus. FOTO!

TIMISOARA. Accident spectaculos si trafic complet blocat pe Aleea Ripensia din Timisoara, duminica dupa-amiaza.

Soferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului pe carosabilul umed, masina a derapat, s-a lovit de balustradele din metal de pe marginea strazii si s-a rasturnat cu rotile in sus.

CITESTE SI: Momente de groaza! Femeie atacata in plina strada la Timisoara, in drum spre biserica! VIDEO


Din fericire, soferul, un tanar de 20 de ani, s-a ales doar cu o sperietura zdravana, insa medicii de pe ambulanta, sositi in mare graba la locul accidentului, au decis sa-l duca la spital pentru investigatii.

CITESTE SI: Spectacol GRANDIOS de deschidere in anul in care Timisoara e Capitala Culturala a Europei, cu 731 de puncte de lumina! Ce se pregateste?

„Un tanar de 20 ani din Bihor a condus autoturismul pe Aleea Ripensia, dinspre Sala Olimpia, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a intrat in coliziune cu stalpii metalici de pe marginea carosabilului, dupa care s-a rasturnat. Soferul a fost preluat de ambulanta si dus la spital pentru investigatii  medicale. Era singur in masina. A fost intocmit dosar pentru vatamare corporala din culpa”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

CITESTE SI: Sarmale, tocanite, varza calita si alte bunatati la cel mai delicios festival, nu departe de Timisoara

Exit mobile version