Opinia Timisoarei

Accident ‘in cerc’, cu 3 masini, pe un bulevard din Timisoara. Oameni raniti. Foto

TIMISOARA. Masina distruse, oameni raniti si circulatie ingreunata, marti dupa-amiaza, pe un bulevard intens circulat din Timisoara.

CITESTE SI: Doua masini de politie, aflate in misiune, izbite de o soferita la Timisoara 

Accidentul a avut pe Calea Lipovei, dupa ce un sofer n-a pastrat distanta de siguranta fata de masina din fata lui, pe care a lovit-o. Barbatul a ajuns cu autoturismul pe contrasens unde a izbit inca o masina, iar in urma impactului, a fost proiectat inapoi in cea de-a doua lovita.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor, ambulantei si politiei.

Un barbat de 41 de ani conducea pe Calea Sever Bocu dinspre Divizia 9 Cavalerie catre Sfintii Apostoli Petru si Pavel, nu a pastrat distanta regulamentara fata de o Skoda din fata, condusa de o femeie de 30 de ani, pe care a lovit-o. In urma impactului, soferul a ajuns cu masina pe contrasens unde a izbit un Volkswagen condus de un barbat de 25 de ani. In urma loviturii, primul sofer a fost proiectat inapoi in Skoda. In urma coliziunilor, doi oameni au fost raniti, soferul care a provocat accidentul si conducatorul de 25 de ani„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu restrictii pe perioada desfasurarii cercetarilor politistilor.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version