Opinia Timisoarei

Accident in centru, la Timisoara! Masina cu rotile in sus

TIMISOARA. Accident duminica dupa-amiaza la Timisoara, chiar in vecinatatea Catedralei Mitropolitane. O masina a ajuns cu rotile in sus, langa o statie RATT, dupa ce a izbit un copac.

CITESTE SI: Am adus pe lume bebelusi pe bancheta masinii, am vazut cum se scurge viata printre degete, am vazut sange, trupuri sfartecate, m-am cutremurat si am luat-o de la capat! Povestea tinerei care crede ca are cea mai frumoasa meserie din lume, la Timisoara  

Soferul, un tanar de 19 ani, a pierdut controlul volanului din pricina vitezei, in conditii de ploaie. BMW-ul cu numere de Gorj, pe care il conducea, a lovit pomul, iar in urma imactului, s-a rostogolit si a ramas cu rotile in sus.

Un echipaj al ambulantei a intervenit de urgenta la locul accidentului, insa soferul a scapat teafar si nevatamat.

Un tanar de 19 ani a condus un autoturism pe bulevardul Regele Ferdinand, iar la un moment dat a pierdut controlul vehiculului, a intrat in coliziune cu un copac si s-a rasturnat. In urma accidentului nicio persoana nu a fost ranita rezultand doar pagube materiale, iar soferul urmeaza sa fie sanctionat contraventional pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

 

FOTO: Facebook/ Infotrafic jud Timis

Exit mobile version