Opinia Timisoarei

Accident in apropiere de Timisoara. Un sofer de 73 de ani a zburat cu masina de pe sosea

TIMIS. Accident cu victima duminica dupa-amiaza in apropiere de Timisoara.

CITESTE SI: Opt focare de COVID – 19, active in Timisoara si in judet. Un al noualea a fost stins 

Evenimentul rutier a avut loc pe drumul care leaga Sacalazul de Sanmihaiu Roman. Soferul unui autoturism care tocmai iesise din Sacalaz si-a luat ochii pentru cateva secunde de la drum. Omul a pierdut controlul volanului, masina a taiat sensul opus de mers, a sarit peste un sant si s-a infipt cu botul in pamant.

Din fericire, in momentul accidentului, din directia inversa nu circula niciun autoturism. In urma accidentului soferul autoturismului a fost ranit.

Un barbat in varsta de 73 de ani a condus un autoturism dispre Sacalaz inspre Sanmihaiu Roman, iar la un moment dat, din cauza altor preocupari in timpul mersului a pierdut controlul autoturismului si a iesit in afara partii carosabile pe partea stanga a sensului sau de deplasare. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv barbatul in varsta de 73 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a transmis pentru opiniatimisoarei.ro Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest care a aratat ca acesta nu consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

Foto: Arhiva

Exit mobile version