Opinia Timisoarei

Accident in apropiere de mall in Timisoara! Un moped a fost izbit de o masina, iar 2 tineri au ajuns in stare grava la spital

TIMISOARA. Impact puternic intre un autoturism si un moped pe care se aflau doi tineri, o femeie si un barbat. Accidentul s-a petrecut in intersectia din Piata Consiliul Europei din Timisoara, langa centrul bancar. Se pare ca de vina au fost tinerii de pe moped care nu au respectat culoarea semaforului.

Soferul unui autoturism care venea dinspre Piata Marasti si se indrepta spre Circumvalatiunii a patruns in intersectie pe verde. I-a surprins pe cei doi tineri de pe moped si i-a izbit in plin. In urma ciocnirii violente, femeia aflata in spate a fost pur si simplu azvarlita peste masina, iar barbatul proiectat in parbrizul masinii.
Amandoi au suferit rani grave.

Doua ambulante au sosit in mare viteza la locul accidentului pentru a-i prelua pe raniti. Tinerii au fost transportati de urgenta la Clinicile Noi. Starea lor este acum stabila, spun medicii.

Politistii au inceput o ancheta. Soferul autoturismului a sustinut ca el a intrat in intersectie pe culoarea verde a semaforului si s-a trezit cu mopedul in fata.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version