Opinia Timisoarei

Accident groaznic langa Timisoara: O familie, sot si sotie, spulberata de un tanar teribilist care a intrat cu masina pe contrasens! FOTO si VIDEO!


TIMIS. Accident groaznic langa Timisoara: O familie, sot si sotie, a fost bagata in mormant de un tanar teribilist care a intrat cu masina pe contrasens.  Soferul ucigas fugea de la locul unui alt accident pe care l-a produs cu cativa km inainte.

Tragedia a avut loc sambata dimineata in jurul orei 5.00. Coliziunea dintre cele doua autoturisme a avut loc in apropierea comunei Padureni, pe soseaua ce leaga Timisoara de Deta. Soferul de 21 de ani al unui Audi circula cu 160 de km pe ora. A intrat pe sensul opus de mers si s-a lovit frontal de un Logan care circula regulamentar. In masina se aflau 2
persoane, sot si sotie. Impactul a fost deosebit de violent. Aproape o jumatate de ora au avut nevoie pompierii militari pentru a scoate victimele dintre resturile masinilor.

Medicii s-au chinuit sa resusciteze cele doua victime dar in zadar.

Politistii aflati la locul accidentului spun ca tanarul care a provocat nenorocirea se certase cu iubita lui cu cateva ore inainte. A plecat nervos spre Timisoara. S-a urcat la volan si pe drum a lovit un microbuz.
A trecut in viteza si a acrosat microbuzul. N-a oprit, a mers mai departe. Am pornit dupa el si am sunat la 112. Nu l-am ajuns, dar uite, la  cativa kilometri, a produs accidentul acesta grav. Va dati seama ce viteza avea, la cum arata masinile“, a spus soferul microbuzului avariat prima data de tanarul din Jebel.

Nu a oprit la locul accidentului, ci si-a continuat drumul. La un moment dat, a patruns pe contrasens unde a izbit masina celor doi soti care mergeau la piata cu o remorca de maturi.

Politistii i-au recoltat tanarului probe de sange pentru a vedea daca a cosumat alcool inainte de a se urca la volan. El urmeaza sa fie acuzat de ucidere din culpa.

In urma accidentului circulatia pe drumul ce leaga Timisoara de vama Moravita a fost intrerupta timp de aproape o ora, coloanele de masini ce s-au format intanzindu-se pe mai mlti km.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version